Masterclass: Strategisch HR-beleid: Het grijpbaar maken van ervaren werkdruk

2021

 • di
  23
  mrt

  Masterclass: Strategisch HR-beleid: Het grijpbaar maken van ervaren werkdruk

  15:30 - 17:00
  Georganiseerd door: 
  PO-Raad
  Interessant voor: 
  Bestuurders, Bovenschoolse staf

De masterclass Strategisch HR-beleid: Het grijpbaar maken van ervaren werkdruk door Douwe van der Zee en Lisanne Pistorius vindt online plaats op dinsdag 23 maart 2021 van 15.30 tot 17.00.

Deelname aan de masterclass is gratis. Ben je geïnteresseerd in deelname aan deze masterclass, maar heb je nog vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact op via een e-mail aan: Amy Cheung. Je kunt je aanmelden voor de masterclass via het aanmeldformulier.

De organisatie kan een grote invloed hebben op het verbeteren van de ervaren werkdruk van een medewerker, maar is de persoon zelf niet een even grote factor hierin? In deze 1,5 uur durende masterclass nemen Douwe en Lisanne (Effectory) je mee door hun ervaringen rondom werkdruk in de werkende wereld. De inzichten en modellen zullen bestaan uit theorie en praktijk en zijn bedoeld om handvatten te bieden om binnen jouw onderwijsorganisatie grip te krijgen op dit thema. Grip krijg je als individu, maar ondersteuning vanuit de organisatie hierin is noodzakelijk.

Door het interactieve karakter krijg je ook praktijkvoorbeelden van andere onderwijsorganisaties en is er natuurlijk de mogelijkheid om vragen te stellen. 

Voor meer informatie over de masterclasses strategisch HR-beleid kun je kijken op de algemene pagina over de masterclasses.

Trefwoorden: