Masterclass: Strategisch HR-beleid: De kansen van het functiehuis

2021

 • di
  02
  mrt

  Masterclass: Strategisch HR-beleid: De kansen van het functiehuis

  15:30 - 17:00
  Georganiseerd door: 
  PO-Raad
  Interessant voor: 
  Bestuurders, Bovenschoolse staf

De masterclass Strategisch HR-beleid: de kansen van het functiehuis door Annemart Wieland vindt online plaats op dinsdag 2 maart 2021 van 15.30 tot 17.00.

Deelname aan de masterclass is gratis. Ben je geïnteresseerd in deelname aan deze masterclass, maar heb je nog vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact op via een e-mail aan: Amy Cheung. Je kunt je aanmelden voor de masterclass via het aanmeldformulier.

Let op:

Door een storing zijn de aanmeldingen voor deze masterclass op 16 februari en de ochtend van 17 februari niet goed in ons systeem terecht gekomen. Als je op 25 februari nog geen instructie voor deelname aan de masterclass hebt ontvangen, kun je dat melden bij Amy Cheung. Zij zorgt dat je alsnog de instructie ontvangt.

Passende HR-instrumenten bieden kansen voor het realiseren van strategische doelen van jouw organisatie. Maar welke instrumenten zet je in om medewerkers te binden, hun professionele ontwikkeling te stimuleren en makkelijker nieuw talent aan te trekken voor nog beter onderwijs? In deze masterclass neemt Annemart Wieland je mee in de mogelijkheden en beperkingen van één van de belangrijkste HR-instrumenten: het functiehuis. Iedere werkgever in het primair onderwijs is verplicht om een actueel functiehuis te hebben. Als functiewaarderingsdeskundige heeft Annemart gemerkt dat sommige onderwijsorganisaties drempelvrees ervaren om op een eigen en alternatieve wijze met het functiehuis aan de slag te gaan. Volgens Annemart is dit niet nodig. Sterker nog, een passend functiehuis kan inspireren tot eigenaarschap van ieders (resultaat)verantwoordelijkheid en een startpunt zijn voor talentontwikkeling. Het goede gesprek tussen medewerker en leidinggevende wordt daarmee beter gefaciliteerd om het beste uit jezelf en het team te halen.

Annemart Wieland is organisatieadviseur en functiewaarderingsdeskundige bij bureau Leeuwendaal. Door haar ruime ervaring in het onderwijs weet ze haar weg als geen ander te vinden in de onderwijssector. Het is haar missie om een verschil te maken door een analytische blik en een praktische aanpak krachtig met elkaar te verbinden.

Voor meer informatie over de masterclasses strategisch HR-beleid kun je kijken op de algemene pagina over de masterclasses.

Trefwoorden: