Masterclass vijf-gelijke-dagen-model

2013

  • do
    25
    apr

    Masterclass vijf-gelijke-dagen-model

    00:00

Op 25 april aanstaande organiseert Leeuwendaal, in opdracht van Andere Tijden, opnieuw een masterclass ‘Vijf gelijke dagen model’. De masterclass is bedoeld voor scholen en/of (kinderopvang)organisaties, die nu aan de slag zijn of willen gaan  met (een oriëntatie op) andere schooltijden in de vorm van het “vijf-gelijke-dagen-model” en de opvangtijden die daarmee te maken hebben. Evenals in voorgaande masterclasses zullen ervaringsdeskundigen aanwezig zijn om het proces dat zij hebben doorlopen bij de invoering van het vijf-gelijke-dagen-model, nader toe te lichten. Dit onder het motto: leren van elkaar. Zo komen op een praktische manier de belangrijkste aandachtspunten aan bod. de PO-Raad is partner in Andere Tijden.

Informatie en aanmelden

De bijeenkomst wordt gehouden op het kantoor van Leeuwendaal in Woerden. De masterclass duurt van 13:00 uur  tot 16:00 uur. De kosten voor deelname bedragen € 195,- per persoon. Voor informatie over deze bijeenkomst kunt u terecht bij Jan Littink, tel: 06–12 92 85 81 of jan.littink@leeuwendaal.nl.

Aanmelden kan via het e-mailadres training@leeuwendaal.nl, onder vermelding van:  'masterclass vijf gelijke dagenmodel'. Geef u zo spoedig mogelijk op, maar uiterlijk op woensdag 10 april a.s.. Er kunnen maximaal 18 mensen deelnemen.