Meedenken over het Schoolleidersregister PO

2014

 • di
  06
  mei

  Meedenken over het Schoolleidersregister PO

  10:00 - 13:30
  Georganiseerd door: 
  Extern

Het Schoolleidersregister PO werkt samen met schoolleiders zelf aan de totstandkoming van een methode voor herregistratie. Op 6 mei legt het Schoolleidersregister PO de eerste ideeën aan u voor. Ze hoort graag uw mening zodat het register verder vorm te geven!

Sinds september 2013 wordt gewerkt aan de totstandkoming van een methode voor herregistratie en de herregistratiecriteria. Verschillende bestaande methoden zijn bestudeerd, er zijn gesprekken gevoerd met schoolleiders, besturen en opleiders en actuele ontwikkelingen met betrekking tot het schoolleidersvak zijn in kaart gebracht. Uit deze bevindingen zijn verschillende schetsen voor methoden van herregistratie naar voren gekomen. 

Op  6 mei 2014 organiseert het Schoolleidersregister PO een rondetafelbijeenkomst waar we de verschillende mogelijkheden van herregistratiesystemen voorleggen en hierover in gesprek gaan. Wat heeft u nodig om te kunnen blijven professionaliseren? En op welke wijze kan het Schoolleidersregister hier een goede rol in spelen en u hierbij ondersteunen? Samen willen we de schetsen verder uitwerken tot goede herregistratiecriteria die aansluiten bij de ontwikkelingen en uitdagingen die van invloed zijn op uw werk.

Locatie

De bijeenkomst vindt plaats in Leerhotel het Klooster te Amersfoort, van 10.00 – 13.30 uur. 

Programma en aanmelden

Ga voor het programma en aanmelden naar http://www.schoolleidersregisterpo.nl/nieuws/detail/6-mei-aan-de-tekentafel/