Méér Muziek in de Klas Lokaal

2018

 • wo
  27
  jun

  Méér Muziek in de Klas Lokaal

  09:00
  Georganiseerd door: 
  Extern
  Interessant voor: 
  Overig

Omdat muziek nog lang niet overal een vast en vanzelfsprekend onderdeel van het onderwijs is, is het programma Méér Muziek in de Klas Lokaal ontwikkeld. Het programma zet in op duurzame verankering van muziekonderwijs op basisscholen in de regio. Dit door alle regionale partijen die hiervoor nodig zijn aan elkaar te binden en te laten samenwerken. Inmiddels ontstaan er in het hele land mooie samenwerkingen.

Samenwerkingsconvenant

Op woensdag 27 juni wordt er op twee plaatsen in Nederland een samenwerkingsconvenant Méér Muziek in de Klas Lokaal getekend. ’s Morgens in Gelderland en ’s middags in Limburg. Dit convenant heeft als doel om goed en structureel muziekonderwijs te bieden voor leerlingen van groep 1 tot en met 8 op alle basisscholen.

Voorafgaand aan het feestelijke programma wordt een werksessie gehouden met als onderwerp hoe je je als stad, regio of provincie kunt aansluiten bij het programma Méér Muziek in de Klas. Bij de werksessie sluiten partijen als onderwijs, gemeentes en cultuurcentra aan.

Met name onderwijskoepels of schooldirecteuren uit de provincies N-Brabant, Zeeland, Drenthe en Gelderland, maar ook alle geïnteresseerden uit overige provincies zijn van harte welkom bij een van de werksessies en het evenement.

Interesse?

Heeft u interesse dan kunt u contact opnemen met Babs Schipper, Projectleider Méér Muziek in de Klas Lokaal, bschipper@meermuziekindeklas.nl. Of kijk op www.meermuziekindeklas.nl