Mini-conferentie P&O en Financiën

2018

 • di
  03
  apr

  Mini-conferentie P&O en Financiën

  12:30 - 16:30
  Utrecht
  Georganiseerd door: 
  PO-Raad

  Locatie:

  Domstad
  Koningsbergerstraat 9
  3531AJ Utrecht


Op dinsdag 3 april organiseert de PO-Raad een gecombineerde Kennisgroep P&O en Financiën. De bijeenkomst vindt plaats van 13:00-16:30 uur, in Domstad te Utrecht (aanvang lunch om 12.30 uur).

De kennisgroep P&O bespreekt alle ontwikkelingen op het terrein van P&O. Enerzijds wordt de groep geïnformeerd over landelijke ontwikkelingen, anderzijds is de groep een belangrijke graadmeter voor de PO-Raad. Tevens is een belangrijke functie gelegen in het doorgeven van praktijkvoorbeelden/oplossingen aan collega’s. Kijk hier voor meer informatie over de kennisgroep P&O.

De kennisgroep Financiën is vrij toegankelijk voor medewerkers van schoolbesturen die zijn aangesloten bij de PO-Raad. Tijdens de bijeenkomsten bespreken controllers, bestuurders en medewerkers met een financiële portefeuille de actuele ontwikkelingen. Voor hier meer informatie over de kennisgroep Financiën.

De bijeenkomst start traditioneel met een inlooplunch waar u uw collega’s van andere schoolbesturen kunt ontmoeten. Er zullen thema’s op de agenda staan die aan beide kennisgebieden raken en er zal een externe spreker bij de bijeenkomst zijn.

De eerstvolgende bijeenkomst van de Kennisgroep P&O vindt plaats op dinsdag 3 april 2018. U kunt zich hier aanmelden voor deze bijeenkomst

Bij vragen over de aanmeldingen kunt u zich richten tot Lizette Schoenmaker