Miniconferentie #Onderwijs2032

2015

 • wo
  14
  okt

  Miniconferentie #Onderwijs2032

  09:00 - 13:00
  Utrecht
  Georganiseerd door: 
  i.s.m. PO-Raad

  Locatie:

  Pouwer College
  La Bohèmedreef 7
  Utrecht

Op 14 oktober organiseren de VO-raad en de PO-Raad samen een miniconferentie voor bestuurders en schoolleiders over het onderwijs van de toekomst #Onderwijs2032.

Tijdens deze conferentie kunt u de leden van platform Onderwijs2032 feedback geven op hun voorstellen over de herziening van de opdracht van het onderwijs, die zij op 1 oktober bekendmaken.

Het programma bestaat uit een plenair gedeelte met o.a. Paul Schnabel en de voorzitters van de beide sectorraden, Paul Rosenmöller en Rinda den Besten en een vertegenwoordiging van Leraar2032. Daarna kunt u in kleine groepen aan de hand van een thema feedback formuleren op de voorstellen. De bijeenkomst wordt afgesloten met een lunch. 
 

Deelnemen?

Deelnemen aan deze miniconferentie? Laat dit weten door dit formulier in te vullen. Gezien het beperkte aantal plaatsen zullen wij u vervolgens spoedig laten weten of u deel kunt nemen aan de miniconferentie. U ontvangt de voorstellen van het platform van ons per e-mail zodra deze bekend zijn. Vragen kunt u stellen aan Selma Janssen (s.janssen@poraad.nl).