Najaarsbijeenkomst Bouwstenen voor Sociaal

2014

 • do
  04
  dec

  Najaarsbijeenkomst Bouwstenen voor Sociaal

  10:00 - 16:00
  Georganiseerd door: 
  Extern

Op 4 december 2014 houdt Bouwstenen, platform voor maatschappelijke voorzieningen en vastgoed, haar Najaarsbijeenkomst. 

Ontwikkelingen rond zorg, onderwijs en (maatschappelijke) opvang hebben veel impact op voorzieningen en vastgoed. De leegstand en nieuwe bestuurlijke verhoudingen vragen om een andere aanpak. Bij elkaar staan partijen voor een flinke opgave. Afstemming tussen partijen is daarbij van belang.

Programma

Tijdens de bijeenkomst worden de resultaten van het ontwikkelwerk dat binnen Bouwstenen is opgepakt gepresenteerd en besproken. Ook is er een uitgebreide kennismarkt.

Deelnemers aan de Najaarsbijeenkomst kunnen een uur lang direct in gesprek met de voorzitters van de bij Bouwstenen betrokken branches over de ontwikkelingen en richting voor de toekomst. Annemarie Jorritsma (VNG), Rinda den Besten (PO-Raad), Aly van Beek (MOgroep), Marc Calon (Aedes) en Lex Staal (Kinderopvang) vertellen wat zij voor ogen hebben en wat er de komende jaren op hun agenda staat als het om voorzieningen en vastgoed gaat.

Bouwstenen en Schoolfacilities

Bouwstenen is een sectorverbindend platform van en voor bestuurders, managers en professionals in maatschappelijk vastgoed. Het staat voor vinden, verbinden en vooruit komen (verbeteren). Dit jaar organiseren we de Najaarsbijeenkomst van het platform in samenwerking met Schoolfacilities, het vakblad voor schoolgebouwen en onderwijsondersteuning.

Meer informatie

De Najaarsbijeenkomst vindt plaats op donderdag 4 december 2014 in Meeting District te Nieuwegein, van 10.00 tot 16.00 uur. Meer informatie en mogelijkheid om aan te melden zijn te vinden op de speciale website.