Nationale Schoolleider Top primair onderwijs: 'De kracht van leiderschap'

2018

 • za
  24
  nov

  Nationale Schoolleider Top primair onderwijs: 'De kracht van leiderschap'

  10:00 - 15:30
  Georganiseerd door: 
  i.s.m. PO-Raad
  Interessant voor: 
  Overig

Samen zorgen we voor het beste onderwijs

Als stuwende kracht in het primair onderwijs vervul jij een cruciale rol binnen je school, het team en het bestuur. In deze snel veranderende sector, aan jou de schone taak om het grotere geheel continu in het vizier te verhouden; niet te verdrinken in dagelijkse bezigheden. En dat is soms knap lastig. Hoe houd je deze focus? Wat voor soort leider wil je zijn? Welk type leiderschap past het team en mijn school het best? En hoe zorg je dat je aangehaakt blijft bij wat er in de praktijk gebeurt?

Tijdens de derde editie van de Nationale Schoolleider Top voor het primaire onderwijs kijk je met andere leiders naar dit soort vraagstukken. Een dag die in het teken staat van ideeën uitwisselen, inspireren, motiveren en vooral van elkaar leren. Leiderschap, feedback en organisatieontwikkeling staan hierbij centraal. Toonaangevende leiders uit andere sectoren geven een kijkje in hun keuken. Zodat jij jouw leiderschap in relatie tot eigen ambities, je relatie met leerling, leerkracht en bestuur kunt scherpstellen.

Kom jij op 24 november 2018 jouw ervaringen met ons delen? Kijk op: www.ponationaleschoolleiderstop.nl voor het programma (in ontwikkeling) en de mogelijkheden om je aan te melden.

Heb je vragen? Mail ons: info@ponationaleschoolleiderstop.nl

Aan de Nationale Schoolleiders Top wordt onder andere medewerking verleend door:

 • Sven Smit  (Senior Partner McKinsey & Company)
 • Joris van Dijk  (Directeur Madurodam)
 • Vincent Moolenaar/ Dick Boer  (Ahold/Delhaize)
 • Ernst-Jan Stigter  (Microsoft)
 • Niels Meijer  (Cruijff Foundation)

De Nationale Schoolleiders Top primair onderwijs wordt georganiseerd in samenwerking met NL2025, ministerie van OCW, AVS, PO-Raad, Schoolleidersregister PO en CNV Schoolleiders.