NCO webinar over COVID-leergroei project

2021

 • do
  29
  apr

  NCO webinar over COVID-leergroei project

  16:00 - 17:00
  Georganiseerd door: 
  Extern
  Interessant voor: 
  Bestuurders, Schoolleiders, Overig

Het Nationaal Cohortonderzoek Onderwijs (NCO) organiseert op donderdag 29 april van 16.00 tot 17.00 uur een webinar waarin je met de coördinatoren en onderzoekers van het NCO rechtstreeks in gesprek kunt gaan over het leergroei project.

Het webinar is interessant voor bestuurders, schoolleiders en kwaliteitszorgmedewerkers van zowel deelnemende als niet-deelnemende reguliere basisscholen aan dit project: zowel de in maart verschenen COVID-leergroeirapportages als de aanmeldprocedure voor het LVS-project komen ter sprake.

Wat gaan we doen?

Na een algemene inleiding over het leergroei-project en een overzicht van de landelijke resultaten, kun je deelnemen aan een van de volgende twee sessies:

Sessie 1
In deze sessie staat het COVID-leergroeirapport ‘De effecten van de COVID-19-crisis op de leergroei van uw leerlingen’ centraal. Deze sessie is met name bedoeld voor besturen die al aangemeld zijn voor het LVS-project en die vragen hebben over de resultaten uit hun leergroeirapportages.

Sessie 2
Neemt jouw bestuur nog geen deel aan het COVID-leergroei project en heb je interesse om tweemaal per jaar een terugkoppeling over de leergroei van jouw leerlingen te ontvangen? In deze sessie wordt de aanmeldprocedure doorlopen en is er volop de gelegenheid om vragen te stellen. Vooralsnog kan dit alleen voor scholen die de toetsen van Cito afnemen en de resultaten registreren in het leerlingvolgsysteem van Cito, ESIS of ParnasSys.

Aanmelden

Je kunt je voor dit webinar tot en met maandag 26 april aanmelden door een mail te sturen naar nco-roa@maastrichtuniversity.nl. Vermeld in de mail aan welke sessie (1 of 2) je wilt deelnemen. Na inschrijving ontvang je een dag voor het webinar een mail met de Zoom-link.

 

Trefwoorden: