Netwerken onderwijshuisvesting

2018

 • wo
  11
  apr

  Netwerken onderwijshuisvesting

  09:30 - 13:00
  Georganiseerd door: 
  PO-Raad
  Interessant voor: 
  Bestuurders, Bovenschoolse staf
 • wo
  25
  apr

  Netwerken onderwijshuisvesting

  10:00 - 14:00
  Utrecht
  Georganiseerd door: 
  PO-Raad
  Interessant voor: 
  Bestuurders, Bovenschoolse staf

  Locatie:

  PO-Raad
  Aidadreef 4
  Utrecht

In april 2018 starten twee netwerken voor het primair en voortgezet onderwijs met een nieuw programma. Op 11 april met huisvestingsmedewerkers over investeren in duurzaamheid en op 25 april met bestuurders over de lokale agenda rond onderwijshuisvesting.

De netwerken zijn geen praat-, maar ontwikkelclubs. Zo hebben huisvestingsmedewerkers uit het onderwijs vorig jaar een afwegingskader ontwikkeld voor de keuze tussen renovatie of nieuwbouw en hebben schoolbestuurders nagedacht over een nieuwe generatie Integrale Huisvestingsplannen. De resultaten hiervan zijn verspreid via de PO-Raad, VO-raad, VNG, Bouwstenen en Schoolfacilities.

Voordeel van meedoen

Meedoen is niet alleen leuk en inspirerend, maar levert ook meer op, zegt Ingrid de Moel van Bouwstenen. “Je bepaalt samen waar we mee aan de slag gaan en je zit er dieper in. Je werkt vanuit je eigen praktijk aan de volgende stap aan iets dat je ook meteen weer in je eigen praktijk kunt inbrengen. Je leert van elkaar, doet samen nieuwe inspiratie op en helpt meteen anderen vooruit.” Bouwstenen faciliteert het netwerk en het ontwikkelwerk. Diverse partners van Bouwstenen denken mee en ook de PO- en VO-raad ondersteunen de netwerken met raad en daad.   

Aanmelden

U kunt zich hier aanmelden voor de bijeenkomst voor:


Meer informatie is te verkrijgen bij:

 
 • Gertjan van Midden, PO-Raad (telefoon 06-50122488)
 • Nico van Zuylen, VO-Raad (telefoon 06-12854349)
 • Harriët van Heusden, Bouwstenen (telefoon 033-2584337).

Trefwoorden: