NRO-congres: Samen op expeditie

2016

 • wo
  02
  nov

  NRO-congres: Samen op expeditie

  09:30 - 16:15
  Amersfoort
  Georganiseerd door: 
  Extern

  Locatie:

  De Rijtuigenloods
  Piet Mondriaanplein 61
  3812 GZ Amersfoort

Het mbo kent practoraten. Het speciaal onderwijs heeft zijn expertisemakelaars. In het po zijn onlangs werkplaatsen onderwijsonderzoek geïntroduceerd. Opleidingsscholen zijn er voor po én vo. Allemaal verschillende vormen om met elkaar kennis te delen, te maken en toe te passen. Hoe werkt dat precies? Wat leren de betrokkenen in zo’n samenwerkingsvorm? En wat levert het ze op?Dit en meer ontdek je op het NRO-congres Samen op expeditie! met als speciaal thema dit jaar ‘Kennis maken, kennis delen’.

Bruggen bouwen tussen onderwijs en onderzoek
Kennisdeling, inspiratie en ontmoeting staan centraal. Doe ideeën en contacten op, spreek met onderzoekers, ontmoet nieuwsgierige leraren en schoolleiders en laat je inspireren. Samen gaan we op ontdekkingstocht naar de beste verbindingen tussen onderzoek en onderwijspraktijk. We voeren goede gesprekken in klein en groot verband, gaan actief met elkaar aan de slag en leren van elkaars kennis en ervaringen.

Uitreiking NRO-verbindingsprijzen
Tijdens het congres worden twee verbindingsprijzen uitgereikt: de NRO-VOR-praktijkprijs en de NRO-onderwijsprijs. Bezoekers kiezen hun publieksfavoriet!