Onderwijsconferentie Met Alle Respect!

2021

 • wo
  14
  apr

  Onderwijsconferentie Met Alle Respect!

  09:30 - 16:00
  Georganiseerd door: 
  Extern
  Interessant voor: 
  Leraren, Schoolleiders, Overig

Met Alle Respect! is dé conferentie over sociale veiligheid in het onderwijs. Elke leraar wil een veilige sfeer in de klas creëren en zorgen dat iedereen zichzelf kan zijn. Maar dit is soms makkelijker gezegd dan gedaan. Reserveer woensdag 14 april vast in je agenda en maak werk van een sociaal veilig schoolklimaat.

Inspirerende sprekers delen deze dag hun deskundigheid, je maakt kennis met praktische tools en je gaat in gesprek met andere onderwijsprofessionals die zich inzetten voor een sociaal veilig schoolklimaat. De conferentie wordt jaarlijks georganiseerd door Stichting School & Veiligheid voor leraren, begeleiders en schoolleiders in het po, vo en het mbo. Ook voor opleiders en studenten van tweedegraads lerarenopleidingen en pabo’s is het een waardevolle conferentie. Meer weten? Bekijk dan de website
 

Stichting School & Veiligheid
Stichting School & Veiligheid ondersteunt scholen bij het bevorderen van een sociaal veilig klimaat. Dit doen wij door het geven van actuele informatie en deskundig advies over sociale veiligheid op school via de website, conferenties, trainingen en de helpdesk. Stichting School & Veiligheid richt zich op schoolprofessionals zoals schoolleiders, leraren en vertrouwenspersonen. Stichting School & Veiligheid wordt gesubsidieerd door het ministerie van OCW.