OnderwijsInzicht

2019

 • vr
  18
  jan

  OnderwijsInzicht

  09:00 - 16:30
  Utrecht
  Georganiseerd door: 
  PO-Raad
  Interessant voor: 
  Bestuurders, Bovenschoolse staf, Leraren, Schoolleiders, Overig

  Locatie:

  Supernova (Jaarbeurs)
  Jaarbeursplein 6
  Utrecht

De tweede editie van OnderwijsInzicht staat in het teken van technologische ontwikkelingen. Wat betekenen deze voor het onderwijs? Ook is er aandacht voor adaptief lesmateriaal, kunstmatige intelligentie en robotica.

Na meer dan drie inspirerende jaren loopt het programma ‘Slimmer leren met ICT’ ten einde. Inzichten en tools uit het programma worden nog eenmaal tentoongesteld tijdens de tweede editie van OnderwijsInzicht, een congres georganiseerd door Kennisnet, de PO-Raad, VO-Raad en SIVON. OnderwijsInzicht is een congres voor de bestuurder, de schoolleider en de ICT-verantwoordelijke in het primair en voortgezet onderwijs. Leveranciers, onderwijsadviseurs en andere geïnteresseerden zijn ook van harte welkom.

Tijdens OnderwijsInzicht ziet u alle inspirerende voorbeelden en gereedschappen voor het onderwijs en kunt u direct aan de slag. Er is aandacht voor vragen over ICT in het onderwijs, het delen van ervaringen en handige tools en gereedschappen die ingezet kunnen worden. Het is mogelijk om deze gereedschappen te testen tijdens het congres. Zo kun je een ontwikkelde game spelen, een ICT-puzzel maken en zijn er verschillende podcasts te luisteren. Ook kun je sparren met adviseurs van Kennisnet, de PO-Raad, de VO-raad of SIVON.

Aanmelden voor OnderwijsInzicht kan hier. Het programma van OnderwijsInzicht kunt u hier bekijken.