Onderwijspoort: Kennismaking (nieuwe) Onderwijswoordvoerders

2021

 • vr
  23
  apr

  Onderwijspoort: Kennismaking (nieuwe) Onderwijswoordvoerders

  10:15 - 12:00
  Georganiseerd door: 
  PO-Raad
  Interessant voor: 
  Bestuurders

De onderwijskwaliteit in Nederland moet omhoog, want het onderwijssysteem is toe aan groot onderhoud. De coronacrisis heeft het belang van onderwijs eens en te meer duidelijk gemaakt. En een nieuwe kabinetsperiode, brengt nieuwe kansen. Daarom organiseert de PO-Raad een Onderwijspoort; een bijeenkomst voor onze leden om online kennis te maken met de (nieuwe) onderwijswoordvoerders in de Tweede Kamer.

Een moment voor de nieuwe vaste Kamercommissie Onderwijs en de leden van de PO-Raad om kennis te maken, inzet uit te wisselen en met elkaar in gesprek te gaan. De start van een hopelijk mooie samenwerking voor de aankomende jaren om het onderwijs te verbeteren.

Deelnemen

Aanmelden kan via deze link. De bijeenkomst wordt live uitgezonden vanuit Nieuwspoort. Door de coronamaatregelen kan slechts een beperkt aantal deelnemers, waaronder Kamerleden en het dagelijks bestuur, in Nieuwspoort aanwezig zijn. Leden kunnen het gesprek online volgen en krijgen de mogelijkheid inbreng te leveren.

Op de ochtend van Onderwijspoort ontvang je per mail een link en een instructie over hoe je kunt deelnemen.

Wie?

De VVD, PvdA, Volt en BIJ1 hebben hun deelname aan Onderwijspoort bevestigd, we hopen de aankomende week nog meer partijen aan het gesprek te mogen toevoegen.

Presentatie Sofie van den Enk

De presentatie van Onderwijspoort is in handen van Sofie van den Enk. Als Keuringsdienst van Waarde-verslaggever wil Sofie graag het naadje van de kous weten. Sofie is ambassadeur van Edukans en moeder van kinderen in het primair onderwijs.