Onderzoeksconferentie Kennisnet

2015

 • wo
  24
  jun

  Onderzoeksconferentie Kennisnet

  09:30 - 17:00
  Den Haag
  Georganiseerd door: 
  Extern

  Locatie:

  Theater Diligentia
  Lange Voorhout 5
  2514 EA Den Haag

Tijdens de Onderzoeksconferentie op 24 juni presenteren wetenschappers recente onderzoeken op het gebied van onderwijs en ict en kom je in een dag te weten wat nu echt werkt. In compacte pitches delen onderzoekers hun actuele en opmerkelijke bevindingen.

Van mavo tot Harvard

Peter Riezebos verzorgt op de conferentie een bijzondere keynote. Hij transformeerde zichzelf van onhandelbare leerling tot multidisciplinaire wetenschapper. Hij is geboeid door individuele leerverschillen en de manier waarop het onderwijs daarop aansluit. Zijn doel is bewijzen te ontdekken van hersenprofielen en leermethoden die daarop aansluiten. Hij wil deze graag invoeren binnen het onderwijs. Riezebos is auteur van het boek Van Mavo tot Harvard. Meer informatie over het programma volgt.

Inschrijven

U kunt zich nu inschrijven voor de Onderzoeksconferentie 2015. Kosten voor deelname zijn 75 euro. Studenten betalen 25 euro (stuur een e-mail met scan van je collegekaart naar binnendienst@kennisnet.nl onder vermelding van 'onderzoeksconferentie student', dan ontvang je een kortingscode).

Bekijk ook het verslag van de Onderzoeksconferentie 2014. De Onderzoeksconferentie 2015 is een gezamenlijk initiatief van Kennisnet en het Nationaal Regieorgaan Onderwijsonderzoek (NRO).