Presentatie Floreveld: een modern intranet

2015

 • di
  29
  sep

  Presentatie Floreveld: een modern intranet

  12:00 - 18:30
  Heerhugowaard
  Georganiseerd door: 
  Extern

  Locatie:

  Stichting Flore
  W.M. Dudokweg 47
  Heerhugowaard

Stichting Flore organiseert een bijeenkomst om haar ervaringen met Floreveld, een modern intranet, te delen met collega schoolbesturen en geïnteresseerden. 

Naast nieuws, beleidsdocumenten en formulieren fungeert het Floreveld ook als een digitale leer- en werkomgeving dat collega’s in staat stelt om gezamenlijk te werken aan kennisontwikkeling, onderwijsvernieuwing en andere projecten. Een belangrijke voorwaarde voor een hoogwaardig onderwijsleerproces. Als basis van het Floreveld biedt Microsoft met Office 365 voor het onderwijs gratis een pakket aan communicatie- en samenwerkingsmogelijkheden zoals e-mail, documenten delen, chat en video-vergaderen. Het systeem draait volledig in de cloud, waardoor er geen technisch beheer nodig is. Het intranet faciliteert op deze manier slimmer, efficiënter communiceren en samenwerken binnen de scholen.

Flore merkt dat collega schoolbesturen en andere partijen in het netwerk worstelen met dezelfde onderwerpen en wil haar ervaringen met de SharePoint omgeving delen. Daarom geeft het ICT team van Stichting Flore deze presentatie.

U bent van harte uitgenodigd op dinsdag 29 september 2015. De middag start met een inlooplunch vanaf 12.00 uur en eindigt met een netwerkborrel om 18.00 uur. Aanmelden kan door een berichtje te sturen naar annette.vanassem@stichtingflore.nl. ICT- of communicatiemedewerkers zijn ook van harte welkom, dit dient u te laten weten in uw e-mail. Meer informatie staat op de site van Flore