Presentatie manifest ‘Nú investeren in onderwijs van morgen’

2017

 • do
  19
  jan

  Presentatie manifest ‘Nú investeren in onderwijs van morgen’

  15:00 - 17:00
  Den Haag
  Georganiseerd door: 
  PO-Raad

  Locatie:

  Dudok
  Hofweg 1A
  Den Haag

Op 19 januari presenteert de PO-Raad in samenwerking met diverse andere partijen het manifest ‘Nú investeren in onderwijs van morgen’. Onderwijs en marktpartijen maken zich daarin samen sterk om te zorgen voor een goede inzet van ICT in het funderend onderwijs. Daarmee kunnen we leerlingen meer onderwijs op maat bieden en de administratieve werklast voor leraren verminderen.

Niet meer dan logisch om hier in deze digitale tijd werk van te maken, zou u zeggen. Wij schrokken en waren teleurgesteld na het lezen van de verkiezingsprogramma’s van de meeste politieke partijen. Nauwelijks wordt er in stilgestaan bij de nut en noodzaak van de inzet van ICT in het onderwijs. Daarom is het tijd voor actie!

Op 19 januari zullen wij met diverse andere partijen de overheid vragen ook haar verantwoordelijkheid te nemen. Want alleen als onderwijs, marktpartijen én overheid zich allemaal inzetten, kunnen we onze ambities realiseren.

U bent van harte uitgenodigd om bij de presentatie van het manifest aanwezig te zijn en zo ook uw stem te laten horen. Tijdens de presentatie gaan we in gesprek met Kamerleden en krijgt ook de zaal gelegenheid om mee te praten. We sluiten af met een borrel.

Praktische informatie

Datum: 19 januari 2017
Tijd: 15.15 uur tot 17.00 uur, inloop vanaf 15:00 uur
Waar: Dudok, Hofweg 1A, Den Haag

In verband met de beschikbare ruimte, horen we het graag als u aanwezig bent. Aanmelden kan via deze link. We hopen u 19 januari te treffen.