Regiobijeenkomst netwerk eenpitters Drachten

2013

 • do
  30
  mei

  Regiobijeenkomst netwerk eenpitters Drachten

  00:00
  Georganiseerd door: 
  i.s.m. PO-Raad

De PO-Raad organiseert in mei weer regiobijeenkomsten voor eenpitters en kleinere schoolbesturen met bijvoorbeeld twee of drie scholen. Wij nodigen hen van harte uit om hieraan deel te nemen.

De bijeenkomsten dienen een drieledig doel. Op de eerste plaats biedt het netwerk een platform waarbinnen deze schoolbesturen gebruik kunt maken van de expertise van hun collega’s.  Daarnaast kunnen zij ons van informatie voorzien waardoor de PO-Raad beter in staat is de gehele sector goed te vertegenwoordigen. Ten slotte kunnen zij kennisnemen van belangrijke ontwikkelingen en een beroep te doen op de expertise van de PO-Raad.

De bijeenkomsten vinden plaats op:

* Woensdag 15 mei 10.00-12.30 uur te Utrecht; PO-Raad.
* Donderdag 16 mei 14.00-16.30 uur te Dordrecht; Postillion Hotel.
* Dinsdag 21 mei 14.00-16.30 uur te Helmond; basisschool De Rank.
* Dinsdag 28 mei 13.30-16.30 uur, landelijke bijeenkomst te Utrecht, met thema 'Passend Onderwijs'; Jaarbeurs Utrecht.
* Donderdag 30 mei 14.00-16.30 uur te Drachten; Karmelklooster.

Thema's 

Om de inhoud van de bijeenkomst op uw behoefte af te stemmen, willen wij bij inschrijving graag vernemen welke thema's u aan bod wilt laten komen. U kunt uw keuze in het aanmeldingsformulier aangeven en desgewenst een eigen thema inbrengen.

Passend onderwijs

Naast de netwerkbijeenkomsten in de regio wordt er op 28 mei een landelijke themabijeenkomst over passend onderwijs voor éénpitters en kleine besturen georganiseerd. De bijeenkomst zoomt in op díe aspecten van de invoering van het passend onderwijs die juist voor hen van belang zijn. Voor deze bijeenkomst kunt u zich hier aanmelden. U kunt zich ook voor deze themabijeenkomst aanmelden wanneer u ook bij een andere eenpittersbijeenkomst aanwezig bent.

Wij hopen u bij een (of meer) van de bijeenkomsten te mogen ontvangen.