Save the date: 8e Landelijke IKC-dag

2021

 • vr
  17
  sep

  Save the date: 8e Landelijke IKC-dag

  10:00 - 15:00
  Georganiseerd door: 
  PO-Raad
  Interessant voor: 
  Bestuurders, Bovenschoolse staf, Leraren, Schoolleiders, Overig

De datum voor de 8e Landelijke IKC-dag, aanvankelijk gepland op 5 februari 2021, wordt verplaatst naar 17 september 2021. Er is helaas geen zicht op versoepeling van maatregelen die gelden voor congressen. Aan de Landelijke IKC-dagen nemen honderden deelnemers deel en vanzelfsprekend staat de veiligheid van ons congres voorop.

Heel jammer, we hadden een boeiend programma klaarstaan. Het goede nieuws is dat onze sprekers van de masterclasses en workshop-begeleiders ook op 17 september 2021 hun bijdrage kunnen verzorgen. En ook de keynote speaker, Gert Biesta heeft toegezegd op 17 september zijn keynote speech te zullen verzorgen. Voor iedereen die nu een half jaar langer moeten wachten, bieden we online inspiratie. Volg online mooie nieuwe ontwikkelingen rond IKC-vorming en lees het laatste nieuws op het gebied van samenwerking onderwijs en opvang.

Lees de sfeerverslagen van de Landelijke IKC-dag 2018 en 2019.

De Landelijke IKC-dag wordt ook dit jaar georganiseerd door de PO-Raad, Branchevereniging Maatschappelijke Kinderopvang, Brancheorganisatie Kinderopvang, EtuConsult, Sociaal Werk Nederland en de VNG.