Save the date: Conferentie Onderwijs – Jeugd

2019

 • do
  31
  okt

  Save the date: Conferentie Onderwijs – Jeugd

  09:30 - 16:45
  Veenendaal
  Georganiseerd door: 
  i.s.m. PO-Raad
  Interessant voor: 
  Bestuurders, Bovenschoolse staf, Leraren, Schoolleiders, Overig

  Locatie:

  Van der Valk
  Veenendaal

‘Zet leerkracht en jeugdhulpprofessional zij aan zij’, zo luidt de kernboodschap in het rapport ‘Mét andere ogen’ van René Peeters. Een krachtige samenwerking tussen onderwijs en jeugd vraagt erom dat men elkaar kent. Alleen zo kan inhoud worden gegeven aan daadwerkelijk interprofessioneel samenwerken. Dáár draait het om tijdens de conferentie onderwijs – jeugd op donderdag 31 oktober 2019 bij Van der Valk Veenendaal.

Leer van de pareltjes

Doe mee en kom inspiratie opdoen van scholen, jeugdhulp en gemeenten die mooie samenwerkingen tot stand hebben gebracht. Zowel in de uitvoering als in het beleid. Wat maakt dat het goed gaat? Wat maakt het verschil? En wat kunt u hiervan leren voor uw eigen regio? Ontmoet elkaar en wissel kennis en ervaringen uit, want werken aan het creëren van ontwikkelkansen voor kinderen doen wij samen.

De handen ineen

Een brede groep professionals uit het werkveld werken samen met de PO-Raad, VO-raad, Vereniging Nederlandse Gemeenten (VNG), netwerkorganisatie leidinggevenden samenwerkingsverbanden po (LPO), sectorraad samenwerkingsverbanden vo, Nederlands jeugdinstituut, NVS-NVL, Ingrado en vele andere partnerorganisaties om deze conferentie tot een succes te maken.

Praktische informatie

Wanneer: Donderdag 31 oktober 2019
Tijd: 9.30 uur – 16.45 uur met aansluitend borrel
Diner: Er is gelegenheid om op eigen kosten deel te nemen aan een diner
Waar: Van der Valk Veenendaal
Voor wie: Jeugdhulp, leerplicht, beleidsambtenaren jeugd en onderwijs van gemeenten, leidinggevenden en medewerkers van samenwerkingsverbanden, schoolbestuurders, school- en teamleiders, intern begeleiders en  zorgcoördinatoren
Kosten: 125 euro per persoon

Meer informatie over het programma en aanmelden