Save the date: uitwisselingsbijeenkomst ‘Anders Organiseren’

2021

 • ma
  08
  feb

  Save the date: uitwisselingsbijeenkomst ‘Anders Organiseren’

  13:00 - 16:00
  Georganiseerd door: 
  PO-Raad
  Interessant voor: 
  Bestuurders, Bovenschoolse staf, Leraren, Schoolleiders, Overig

Save the date: uitwisselingsbijeenkomst ‘Anders Organiseren’

Veel scholen in het primair onderwijs zijn bezig, of zoeken naar manieren, om hun onderwijs anders te organiseren. Om scholen hierbij te ondersteunen is in november 2019 het project Anders Organiseren van start gegaan. In dit project zijn innovatie- en ontwikkelvragen in de sector opgehaald. Denk hierbij aan een andere inzet van professionals en ondersteuners in het onderwijs en team- en taakdifferentiatie van leraren en anders bevoegden. 

Met dit project wil de PO-Raad kennis over Anders Organiseren delen en inzicht geven in veranderprocessen. De opgedane inzichten uit het project delen we graag met de sector. Aan het programma wordt nog volop gewerkt, wel kunnen we je alvast vertellen dat teamspecialisatie en –differentiatie, strategisch personeelsbeleid en een veranderaanpak allemaal aan bod zullen komen. 

Ook zullen er een aantal interessante sprekers deelnemen aan een gesprekstafel en zijn er mogelijkheden voor het volgen van masterclasses en workshops. Zodra er meer over het programma bekend is, delen wij dit via de website en nieuwsbrief van de PO-Raad. 

Vorm van de uitwisselingsbijeenkomst

De uitwisselingsbijeenkomst vindt online plaats. Deelname is kosteloos.

Datum en tijd

8 februari 2021 
13.00 tot 16.00 uur
Voor wie: Bestuurders, schoolleiders, beleidsmedewerkers HR, projectleiders, leraren en onderwijsassistenten 

Aanmelden?

Maak gebruik van het aanmeldformulier.