Seminar Duurzame huisvestingsoplossingen

2015

 • do
  19
  mrt

  Seminar Duurzame huisvestingsoplossingen

  14:00 - 17:00
  Eindhoven
  Georganiseerd door: 
  Extern

  Locatie:

  Stedelijk College Eindhoven
  Oude Bossche Baan 20
  5624AA Eindhoven

Geïntegreerde contracten met prestatieafspraken blijken een goede mogelijkheid te zijn om ook bij kleinere (ver) bouwprojecten duurzame oplossingen te realiseren. Bij deze contracten maken opdrachtgever en opdrachtnemer afspraken over het gewenste eindresultaat in plaats van over de te leveren inspanningen. De volledige scope van ontwerp, bouw, onderhoud, exploitatie en financiering -oftewel DBFMO-contracten- (zoals we die vaak zien bij de Rijksoverheid) sluiten niet altijd aan bij de kleinere projecten en de behoefte van een regionale opdrachtgever. Inmiddels zijn er tussenvormen (DB, DBM, DBFM, DBME etc.) zodat ook regionale opdrachtgevers met kleinere (ver)bouwprojecten de voordelen van geïntegreerde contracten kunnen benutten. Dit vergt echter wel een gedegen voorbereiding van de opdrachtgever.

PPS Netwerk Nederland organiseert in samenwerking met het Stedelijk College Eindhoven, HEVO, ResetManagement en OPPS een seminar over de vraag hoe je de voordelen van geïntegreerde prestatiecontracten kunt benutten zonder het topzwaar te maken.

Sprekers zijn Meine Stoker (Voorzitter Raad van Bestuur SPVOZN (Stichting Voortgezet Onderwijs Zuid-Nederland), Willem Adriaanssen (partner HEVO), Martie Jacobs (directeur OPPS) en Andre Salomonson (partner ResetManagement)

Aanmelden

Publieke partijen zoals schoolbesturen en decentrale overheden kunnen zich gratis aanmelden via info@ppsnetwerk.nl Let op! het aantal plaatsen is beperkt.

Meer informatie

Kijk voor meer informatie en het programma op de website van het ppsnetwerk