Seminar Geïntegreerd aanbesteden en meten van gebouwprestaties

2013

  • do
    11
    apr

    Seminar Geïntegreerd aanbesteden en meten van gebouwprestaties

    00:00

Op donderdag 11 april a.s. organiseert de stichting Ruimte voor Onderwijs en Kinderopvang (Ruimte-OK) een seminar over Geïntegreerd aanbesteden en meten van gebouwprestaties voor gemeenten en schoolbesturen in het primair en voortgezet onderwijs. In het Interactieve seminar staan prestatiecontracten in theorie en praktijk centraal. Het seminar vindt plaats in de eerste energieneutrale school voor VMBO/Praktijkonderwijs Focus in Heerhugowaard (naast station).

Het programma start om 15.00 uur en eindigt om 19.30 uur. Voorafgaand kunnen deelnemers een rondleiding krijgen door de eerste energieneutrale school voor VMBO/Praktijkonderwijs Focus in Heerhugowaard.
Abonnees (basisabonnement) van Ruimte-OK hebben gratis toegang. Anderen betalen € 50,- excl. BTW (incl. eenvoudige maaltijd).

Deelnemers worden uitgenodigd om hun eigen casus over de toekomstige financieringswijziging primair onderwijs, geïntegreerd aanbesteden en meten van gebouwprestaties bij aanmelding in te sturen. Deze zullen voor zover als mogelijk behandeld worden.

Download hier het programma van het seminar.
Stuur het aanmeldformulier in.