Slotdialoog Met Andere Ogen

2021

 • wo
  27
  okt

  Slotdialoog Met Andere Ogen

  20:00 - 22:00
  Georganiseerd door: 
  Extern
  Interessant voor: 
  Bestuurders, Bovenschoolse staf, Leraren, Schoolleiders, Overig

Tijdens deze editie van de Met Andere Ogen dialogen maken we de balans op: wat heeft 2,5 jaar optrekken in één ‘ecosysteem’ rond het kind, opgeleverd? En hoe gaat het ecosysteem rond kinderen: ouders, professionals en bestuurders uit onderwijs, zorg en jeugd - samen aan de slag met het vervolg?

Het doel van Met Andere Ogen is het versterken van de samenwerking tussen onderwijs, zorg en jeugd zodat kinderen zich optimaal kunnen ontwikkelen. Daarvoor is het noodzakelijk dat ouders, onderwijs, zorg en jeugd samen optrekken. De ontwikkelkansen van het kind zijn het vertrekpunt van waaruit iedereen vanuit eigen ervaring en expertise samen werkt. Dat vraagt dat we soms met andere ogen moeten kijken, belemmeringen moeten wegnemen en elkaar helpen om inclusiviteit mogelijk te maken.

Het programma stimuleerde en faciliteerde in de afgelopen tweeënhalf jaar dat iedereen vanuit eigen kracht en specifieke rol kan bijdragen aan het vergroten van de ontwikkelkansen van kinderen.

Slotbijeenkomst

Op 27 oktober vindt de slotbijeenkomst plaats. Onder meer Hans Spigt (voorzitter Jeugdzorg Nederland), Martijn Sanders (directeur kansengelijkheid en onderwijsondersteuning bij OCW) en Anko van Hoepen (vicevoorzitter PO-Raad) zullen spreken tijdens deze bijeenkomst die zowel fysiek als online bijgewoond kan worden. 

Het volledige programma zien en je aanmelden? Kijk op de website van Met Andere Ogen.

Trefwoorden: