Strategische bespreking rapport ‘Een verstevigd fundament voor iedereen’ van McKinsey & Company

2020

 • do
  04
  jun

  Strategische bespreking rapport ‘Een verstevigd fundament voor iedereen’ van McKinsey & Company

  13:00 - 14:00
  Georganiseerd door: 
  PO-Raad
  Interessant voor: 
  Bestuurders

Dit webinar is bedoeld voor de strategische discussie over de reactie van de PO-Raad op het rapport ‘Een verstevigd fundament voor iedereen’. 

Om een goed gesprek over dit onderwerp te kunnen voeren, kunnen er maximaal 50 mensen deelnemen aan dit gesprek. Je krijgt zo snel mogelijk bevestiging of je aan het gesprek kunt deelnemen. Indien er veel meer belangstelling is om mee te praten, organiseren we een extra bespreking.

Om op een goede manier te kunnen deelnemen aan deze strategische bespreking kun je het beste tenminste de samenvatting en hoofdstuk 5 van het rapport vooraf lezen. Je kunt als voorbereiding ook deelnemen aan de technische briefing over het rapport op dinsdag 2 juni (je moet je daarvoor apart aanmelden). Tot donderdag 28 mei, 17.00 uur kun je hier jouw inhoudelijke vragen doorgeven, zodat deze zoveel mogelijk beantwoord worden tijdens de technische briefing. 

Leden van de PO-Raad kunnen zich hier aanmelden voor dit besloten webinar (je moet daarvoor inloggen in mijn.poraad.nl).