Symposium '10 jaar goed worden, goed blijven'

2019

 • ma
  04
  mrt

  Symposium '10 jaar goed worden, goed blijven'

  16:00 - 18:30
  Driebergen-Rijsenburg
  Georganiseerd door: 
  PO-Raad
  Interessant voor: 
  Bestuurders, Bovenschoolse staf, Leraren, Schoolleiders, Overig

  Locatie:

  Antropia, Cultuur- en Congrescentrum
  Hoofdstraat 8
  3972 LA Driebergen-Rijsenburg
1 maart 2009: ‘Goed worden, goed blijven’ gaat van start. Met dit programma wil de PO-Raad scholen ondersteunen om hun kwaliteit weer op orde te krijgen. Nu, tien jaar later, hebben honderden scholen deelgenomen aan dit programma. En met succes, want vrijwel al deze scholen zijn er in geslaagd om hun kwaliteit aanzienlijk te verbeteren.

Hier zijn wij trots op. Daarom willen wij het tienjarig bestaan, samen met u en andere betrokkenen, vieren. Wij nodigen u dan ook van harte uit voor het symposium 10 jaar ‘Goed worden, goed blijven’ op maandag 4 maart 2019. Op dit symposium blikken we terug op de afgelopen 10 jaar. Dit doen we vanuit verschillende invalshoeken. Zowel die van huidige betrokkenen als van ‘oude bekenden’, vanuit de PO-Raad en vanuit een van de deelnemende scholen. Tot slot vertelt Toon Gerbrands, directeur PSV, over hoe je van een groep mensen een ‘winning team’ kunt maken.

Het programma start om 16.00 uur en eindigt om 18.00 uur. Gevolgd door een maaltijd. Wij ontmoeten u graag op het symposium.
 

Aanmelden

Maak gebruik van het aanmeldformulier