Symposium Kindcentra 2020

2015

 • vr
  09
  okt

  Symposium Kindcentra 2020

  10:00 - 13:00
  Den Haag
  Georganiseerd door: 
  Extern

  Locatie:

  onbekend
  Den Haag

Hoe kun je inhoudelijk vorm geven aan Kindcentra? Wat is nodig aan wetgeving om kindcentra mogelijk te maken? Hoe realiseer je een toegangsrecht voor elk kind? En: wat zijn hierbij vereiste investeringen én opbrengsten?

Kindcentra 2020 presenteert op 9 oktober, onder leiding van dagvoorzitter Frénk van der Linden, de uitwerking van de plannen. Willem Adema, onderzoeker bij de OECD in Parijs, plaatst de investeringen in jonge kinderen in Nederland in internationaal perspectief.

Kindcentra 2020 spoort de politiek aan het initiatief op te pakken. Maar hoe kijken politieke partijen aan tegen het voorstel om vanuit één organisatie onderwijs en kinderopvang aan te kunnen bieden? En wat is hun visie op het recht op toegang voor álle kinderen? Kindcentra 2020 heeft SP, VVD, PvdA, Groen Links , CDA en D’66 gevraagd om in een forumdebat op deze plannen te reageren. 

Kindcentra 2020 is een initiatief van bestuurders uit de kinderopvang, het primair onderwijs en wethouders. Zij nodigen bestuurders van harte uit voor de bijeenkomst Kindcentra 2020, een realistisch perspectief.

Aanmelden

Aanmelden kan eenvoudig met een mail naar info@kindcentra2020.nl.