Techniekpact on tour

2015

 • vr
  06
  feb

  Techniekpact on tour

  16:30 - 21:30
  Groningen
  Georganiseerd door: 
  i.s.m. PO-Raad

  Locatie:

  Techniek Innovatie Centrum Groningen, Alfa College
  Admiraal de Ruyterlaan 2
  Groningen

Op 12 februari 2015 organiseert het Techniekpact in samenwerking met Techniekpact Noord-Nederland een Techniekpact On Tour.

In Noord-Nederland is met veel energie en enthousiasme de handschoen van het nationale Techniekpact opgepakt. In het regionale pact zijn de nationale ambities uitgewerkt in een concrete aanpak voor Drenthe, Fryslân en Groningen. Het pact verbetert de aansluiting van het onderwijs op de arbeidsmarkt en dringt daarmee het tekort aan technisch personeel terug.

Met het Techniekpact Noord-Nederland geven we een antwoord op dè grote vraag van de technieksector: “Wie doet het werk van morgen?” Het pact betreft daarmee nadrukkelijk de ambities van ondernemers en onderwijsinstellingen voor een sterke technieksector in het Noorden.

Wat mag u verwachten van deze Techniekpact On Tour bijeenkomst? Onder leiding van onze moderator Barbara de Lange gaat het panel in gesprek met elkaar en met het aanwezige publiek. Daarnaast is er ruimte voor veel interactie en dialoog tijdens de diverse werkateliers. Daar leert u van de praktijkgevallen en best practices van uw collega-ondernemers. En ziet u welke concrete stappen u zelf vanaf morgen kunt zetten.

Meer informatie 

Voor meer informatie en het programma kijkt u op de website van het Techniekpact.

Trefwoorden: