Training 'Onderhandelen en DGO'

2013

  • do
    31
    okt

    Training 'Onderhandelen en DGO'

    00:00 - vr 01 nov, 00:00

Grote kans dat uw schoolbestuur te maken heeft met (stille) bezuinigingen, een dalend leerlingenaantal en daarmee samenhangende regionale onderhandelingen met de vakbonden (DGO). Kunt u daarbij ook ondersteuning gebruiken? Meld u dan nu aan voor de training 'Onderhandelen en DGO'. Wees er snel bij, want er is slechts plek voor 16 personen. 

Geïnteresseerd? Schrijft u zich dan meteen in

Inhoud training

De training wordt georganiseerd door de PO-Raad in samenwerking met Loyalis Kennis en Consult. De cursus duurt twee dagen en is een combinatie van theorie en praktijk waarbij de deelnemer inzicht krijgt in zijn of haar eigen stijl van onderhandelen en hoe die effectief ingezet kan worden. Bij de start wordt de gedragsstijl van de deelnemers in beeld gebracht aan de hand van LIFO. Met korte theorieblokken wordt een vertaalslag gemaakt naar de praktijk. Hiermee wordt rekening gehouden met uiteenlopende scenario’s en typen onderhandelingspartners die schoolbestuurders in het onderhandelingsproces kunt tegenkomen. Tenslotte wordt ook ingegaan op het proces van het voeren van Decentraal Georganiseerd Overleg in het primair onderwijs.

Beperkt aantal plaatsen

Om de werkvormen optimaal in te kunnen zetten, is het aantal plaatsen in de training beperkt. Bij overinschrijving houden wij u op de hoogte van eventueel nieuw in te plannen trainingsdata.

Informatie

De tweedaagse training vindt plaats op 31 oktober en 1 november in Driebergen (Hotel Bergse Bossen). Het betreft een pilot en wordt daarom aangeboden tegen gereduceerd tarief. De kosten bedragen €485 inclusief accommodatie. Aanmelden kan via het aanmeldingsformulier. Voor meer informatie kunt u per e-mail contact opnemen met Kevin Basari.

Trefwoorden: