Tweedaagse Passend onderwijs - Samen werken aan de transformatie

2016

 • wo
  05
  okt

  Tweedaagse Passend onderwijs - Samen werken aan de transformatie

  09:00 - do 06 okt, 17:00
  Lunteren
  Georganiseerd door: 
  i.s.m. PO-Raad

  Locatie:

  Congrescentrum De Werelt
  Lunteren

Wanneer is passend onderwijs geslaagd? Het debat hierover vindt op vele plekken plaats; de 9e voortgangsrapportage, het recent verschenen onderzoek van DUO bij docenten, het thuiszitterspact zijn enkele voorbeelden. De vraag die we samen onderzoeken is: Hoe dragen we als samenwerkingsverbanden bij aan passend onderwijs - de transformatie?

Tijdens de tweedaagse op 5 en 6 oktober a.s. gaan we hiermee aan de slag in congrescentrum de Werelt in Lunteren. Om deze conferentie vorm te geven stelt een voorbereidingsgroep, bestaande uit uw collega-leidinggevenden van swv’s PO en VO met ondersteuning van OCW, Steunpunt Passend Onderwijs PO-VO, Platform Samenwerkingsverbanden VO, Ouders & Onderwijs, een mooi programma voor u samen. Een programma waarin wij met elkaar in gesprek gaan en met keus uit diverse workshops over verschillende onderwerpen als verantwoording, kwaliteitszorg, privacy, de aansluiting po-vo, het nieuwe inspectiekader, thuiszitters en nog veel meer. Kortom het worden dagen van samen delen, leren en creëren.

Bekijk hier het programma. 

Voor wie: 
5 oktober: Leidinggevenden PO en VO samenwerkingsverbanden
6 oktober: Leidinggevenden en medewerkers samenwerkingsverbanden PO en VO, schoolbestuurders en partners

Praktische informatie

Aanmelden kan via deze link

Kosten: Er zijn geen kosten verbonden aan deze twee congresdagen, behalve voor het diner op 5 oktober.
                           
Wilt u overnachten? Dan verzoeken wij u dit zelf te regelen met congrescentrum De Werelt via info@congrescentrum.com. De kosten van overnachting en ontbijt zijn voor eigen rekening en dient u bij vertrek uit De Werelt bij de receptie te voldoen.

Bestanden bij dit evenement: