Verdiepingssessie landelijke verevening passend onderwijs

2018

 • ma
  25
  jun

  Verdiepingssessie landelijke verevening passend onderwijs

  09:00 - 12:30
  Utrecht
  Georganiseerd door: 
  PO-Raad
  Interessant voor: 
  Bestuurders, Bovenschoolse staf, Overig

  Locatie:

  UCK
  Domplein 4
  Utrecht

De vereveningsperiode is halverwege. Hoogste tijd om een tussenbalans op te maken. Eerste onderzoeksresultaten geven informatie over de gang van zaken binnen samenwerkingsverbanden po en vo met een negatieve verevening. Er zijn kwantitatieve gegevens bekend en informatie over de meer zachte factoren.

Dit vraagt om een verdiepingssessie. Graag nodigen de PO-Raad en VO-raad bestuurders, schoolleiders en kwaliteitsmedewerkers van zowel samenwerkingsverbanden als schoolbesturen po en vo uit om deze verdiepingssessie bij te wonen op 25 juni a.s. bij het UCK in Utrecht. Tijdens deze bijeenkomst presenteert Infinite Financieel haar onderzoeksresultaten en is er volop mogelijkheid om met elkaar in gesprek te gaan over de vereveningsopgave. Zo leren we van elkaar en verkennen we wat werkt en wat niet werkt.

Programma

09.00 uur Inloop met koffie & thee
09.30 uur Opening en welkom door raden
09.35 uur Presentatie van onderzoeksresultaten
10.30 uur Pauze met koffie & thee
10.45 uur Gedachtewisselingen in groepen - Leren van elkaar over werkbare oplossingen
11.45 uur Plenaire terugkoppeling
12.25 uur Afsluiting & lunch

Praktische informatie

Datum: 25 juni 2018
Tijd: Inloop vanaf 9.00 uur. Bijeenkomst van 9.30 uur tot 12.30 uur met aansluitend lunch
Locatie: UCK, Domplein 4, Utrecht
Route: Vanaf Centraal Station bus 51, 77, 7 of 74 en uitstappen bij bushalte Janskerkhof. In de omgeving is alleen betaald parkeren, dichtstbijzijnde parkeergarage is Springweg 400 m)
Voor wie: Bestuurders, schoolleiders en kwaliteitsmedewerkers van zowel samenwerkingsverbanden als schoolbesturen po en vo
Aanmelden: Via dit formulier

Vooraf lezen

Tijdens de netwerkbijeenkomst financieel management en verantwoording op 8 maart jl. bogen zo’n 35 vertegenwoordigers van samenwerkingsverbanden po en vo zich over de vraag hoe het samenwerkingsverbanden vergaat die een grote negatieve vereveningsopdracht hebben. U leest er over in dit verslag.

Trefwoorden: