'Vergroten van de vijver' over (subsidie) regionale aanpak lerarentekort

2019

 • ma
  11
  feb

  'Vergroten van de vijver' over (subsidie) regionale aanpak lerarentekort

  13:00 - 16:30
  Georganiseerd door: 
  Extern
  Interessant voor: 
  Bestuurders, Bovenschoolse staf, Leraren, Schoolleiders, Overig

Vanaf 15 januari is het mogelijk de subsidie regionale aanpak lerarentekort aan te vragen. Met die subsidie kunt u samen met andere scholen, opleidingen en partijen in de regio een aanpak ontwikkelen voor vermindering van het lerarentekort. Zo snel mogelijk aan de slag? Kom dan op 11 februari naar deze verdiepingsbijeenkomst. Hier kunt u contacten leggen voor samenwerking, ervaringen delen en in workshops inspiratie opdoen voor een aanpak. Ook minister Slob is aanwezig.

Programma

Op de bijeenkomst in december is het startsein gegeven voor de intensivering van de regionale aanpak van het lerarentekort. Deze bijeenkomst van 11 februari is het vervolg daarop.

Naast een plenair programma zijn er 2 workshopsrondes. Hierbij heeft u de keuze uit 6 verschillende workshops. Verschillende partijen vertellen wat ze voor u kunnen betekenen. Er zijn bijvoorbeeld workshops over het 1000-banenplan (van het Participatiefonds), over employerbranding (UWV). Zelf kunt u ook aan de slag in werkateliers ‘van regeling naar plan’ en kunt u vragen stellen aan de regio-adviseurs van het Arbeidsmarktplatform PO.

Datum en tijd

Maandag 11 februari 2019 van 13.00 tot 16.30 uur

Locatie

Jaarbeurs Utrecht

Aanmelden

Meld u aan via dit formulier