Voorlichtingsmiddag Promotiebeurs voor leraren

2015

 • vr
  19
  jun

  Voorlichtingsmiddag Promotiebeurs voor leraren

  09:00 - 17:00
  Den Haag
  Georganiseerd door: 
  Extern

  Locatie:

  NWO-Java-gebouw
  Laan van Nieuw Oost-Indië 300
  2593 CE Den Haag

Binnenkort is het weer mogelijk om bij NWO een aanvraag in te dienen voor een Promotiebeurs voor leraren. De beurs is bedoeld voor leraren uit het primair, voortgezet, middelbaar beroeps-, hoger beroeps- en speciaal onderwijs en wordt gefinancierd door het ministerie van OCW.

Op vrijdag 19 juni 2015 organiseert NWO een voorlichtingsmiddag, bedoeld voor leraren die meer algemene informatie over de Promotiebeurs voor leraren willen ontvangen.

Op vrijdag 19 juni 2015 organiseert NWO een voorlichtingsmiddag over de Promotiebeurs voor leraren. Deze dag is bedoeld voor leraren die meer algemene informatie over het programma willen ontvangen.

Programma

De voorlichtingsmiddag biedt algemene informatie over de opzet van de Promotiebeurs voor leraren. Deelnemers ontvangen tevens praktische informatie over het schrijven van een voorstel en het doorlopen van de procedure. Daarnaast delen oud-commissieleden en laureaten hun ervaringen.

Aanmelden en locatie

Aan deelname zijn geen kosten verbonden. Vooraf aanmelden is verplicht en kan via www.nwo.nl/pvl. De voorlichtingsmiddag vindt plaats bij NWO in Den Haag.

Promotiebeurs voor leraren in het kort

Het ministerie van OCW heeft met de Promotiebeurs voor leraren als doel docenten onderzoekservaring op te laten doen door middel van een promotieonderzoek om zo de kwaliteit van het onderwijs te verbeteren en de aansluiting tussen universiteiten en scholen te versterken. De beurs is bedoeld voor leraren uit het primair, voortgezet, middelbaar beroeps-, hoger beroeps- en speciaal onderwijs. NWO voert de selectieprocedures uit en verzorgt de voorlichtings- en trainingsmiddagen.