Webinar: Achterstanden en de rol van medezeggenschap

2021

 • ma
  17
  mei

  Webinar: Achterstanden en de rol van medezeggenschap

  16:00 - 17:00
  Georganiseerd door: 
  i.s.m. PO-Raad
  Interessant voor: 
  Bestuurders, Leraren, Schoolleiders, Overig

Het onderwijs staat de komende periode voor grote uitdagingen. Hoe gaat de medezeggenschapsraad daar goed mee om? Welke rol speelt de medezeggenschap bij het inhalen van vertragingen die ontstaan zijn door de coronacrisis? En hoe draagt de MR bij aan het creëren van gelijke kansen? 'Sterk Medezeggenschap' organiseert op maandag 17 mei van 16:00 tot 17:00 het webinar Achterstanden en de rol van medezeggenschap. Tijdens deze online bijeenkomst onderzoeken we de rol van medezeggenschap bij vertragingen en gaan we met elkaar in gesprek over hoe je deze uitdagingen aanpakt.

Dit webinar is interessant voor alle (G)MR leden, schoolleiders en schoolbestuurders in het funderend onderwijs. Ook andere geïnteresseerden in goede medezeggenschap zijn van harte welkom!

Je kunt je hier inschrijven voor het webinar. Deelname is gratis.

'Sterk Medezeggenschap' is gericht op het ondersteunen van alle betrokkenen in de medezeggenschap in het primair en voortgezet onderwijs. In het project nemen deel PO-Raad, VO-raad, AVS, Algemene Onderwijsbond, CNV Academie, FVOV, LAKS, VOO en Ouders en onderwijs.