Webinar Hoe werkt de Benchmark PO&VO?

2021

 • do
  14
  jan

  Webinar Hoe werkt de Benchmark PO&VO?

  13:00 - 14:00
  Georganiseerd door: 
  PO-Raad
  Interessant voor: 
  Bestuurders

Tijdens dit webinar over de Benchmark PO&VO leggen we je uit hoe de Benchmark PO&VO werkt. Vragen die aan bod komen zijn bijvoorbeeld: Wat wordt er van de schoolbesturen verwacht? Wat kan ik met de benchmark? en Hoe ziet de verder ontwikkeling er uit?.

Naast een korte introductie door Anko van Hoepen, vicevoorzitter van de PO-Raad, en een demonstratie waarin de deelnemers (verder) wegwijs worden gemaakt in de online omgeving (het dashboard), is er volop gelegenheid om met elkaar in gesprek te gaan en vragen te stellen. Deze animatie geeft je alvast een eerste indruk van de mogelijkheden in de online omgeving.

Eind januari online

In de Benchmark PO&VO kunnen onze leden nu al hun eigen gegevens naast die van vergelijkbare besturen leggen: gegevens over medewerkers, inzet van middelen en onderwijsopbrengsten zijn allemaal terug te vinden. Eind januari 2021 komt de Benchmark openbaar.

Alle schoolbestuurders zijn van harte uitgenodigd om deel te nemen aan de webinar op 14 januari 2021. We starten om 13:00 uur en de webinar duurt maximaal 1 uur. 

De Benchmark PO&VO

Wil je meer weten over de online omgeving, ben je benieuwd wat de ervaringen zijn van collega-bestuurders en/of wil je eigen ervaringen delen? Meld je hier aan voor de webinar.

Contact opnemen over de benchmark? Dat kan door een mail te sturen aan het benchmarkteam