Webinar: ‘lessons learned’ uit de coronacrisis  

2020

 • vr
  19
  jun

  Webinar: ‘lessons learned’ uit de coronacrisis  

  09:00 - 10:30
  Georganiseerd door: 
  PO-Raad
  Interessant voor: 
  Bestuurders

Let op! Dit webinar is uitsluitend bestemd voor bestuurders die lid zijn van de PO-Raad.

De coronacrisis heeft ons onderwijs de afgelopen tijd in een stroomversnelling gebracht. Nu de scholen weer open zijn, kan het ‘vertrouwde’ onderwijsproces weer opgepakt worden. Vanuit de PO-Raad en diverse leden is er behoefte om met elkaar in gesprek te gaan over de geleerde lessen van de afgelopen periode. En dan vooral: hoe zorgen we dat we deze lessen verankeren en niet direct terugvallen in het ‘oude normaal’? 

Hoe kijken we terug op de afgelopen periode? Wat hebben we geleerd en wat is kansrijk voor de toekomst? Hoe borgen we deze lessen in ons onderwijs? De PO-Raad wil dit gesprek graag verder brengen en het delen van kennis en ervaringen tussen schoolbesturen faciliteren.

Programma

Rinda den Besten opent het webinar met een inleiding over het onderwerp ‘de geleerde lessen uit de coronacrisis’. Aansluitend deelt Maarten Bauer, bestuurder van mijnplein, zijn gedachten en ervaringen rondom dit thema. Vervolgens start het interactieve deel, waarbij we met elkaar in gesprek gaan. Hierbij kijken we terug en buigen we ons over kansen en uitdagingen die voor ons liggen. Welke rol heb jij als schoolbestuurder? Wat moet de PO-Raad doen en hoe kunnen wij onze leden en de sector ondersteunen? Anko van Hoepen sluit de bijeenkomst af.

Info en aanmelden

Het webinar vindt plaats op vrijdag 19 juni tussen 9.00 en 10.30 uur. Aanmelden kan via het aanmeldformulierLet op! Dit webinar is uitsluitend bestemd voor bestuurders die lid zijn van de PO-Raad.