Webinar: Onderwijskwaliteit in tijden van corona

2020

 • ma
  14
  dec

  Webinar: Onderwijskwaliteit in tijden van corona

  10:00 - 11:30
  Georganiseerd door: 
  PO-Raad
  Interessant voor: 
  Bestuurders, Bovenschoolse staf

De coronacrisis brengt veel uitdagingen met zich mee voor scholen en schoolbesturen. Waar lopen scholen tegenaan? Hoe pakken ze het aan en wat is kansrijk voor de toekomst? In een serie webinars komen relevante onderwerpen aan bod. De PO-Raad wil zo schoolbesturen ondersteunen en het delen van kennis en ervaringen stimuleren. Op de webinars bespreken we de huidige vraagstukken en dilemma’s maar kijken we ook vooral naar de toekomst. Zo verkenden we in het eerste webinar de geleerde lessen uit de crisis, en gingen we in het tweede webinar dieper in op de resultaten uit de Monitor hybride onderwijs.   

Op het webinar van 14 december aanstaande is het centrale thema onderwijskwaliteit. In het programma staan er twee onderzoeken centraal. Zo gaat de Inspectie van het Onderwijs dieper in op het verkennende onderzoek dat zij doen naar het beoordelen van onderwijs op afstand. Aansluitend neemt Anne Fleur Kortekaas-Rijlaarsdam van de VU je mee in het onderzoek naar de effectiefste ingrediënten van inhaalprogramma’s. 

Tijdens de webinars nodigen wij de deelnemers ook vooral uit om onderling kennis en ervaringen uit te wisselen. Hier zal dan ook volop ruimte voor zijn in het programma. 

Aanmelden?

Maak gebruik van het aanmeldformulier

In januari is het volgende webinar. De exacte datum volgt nog. Aan het programma wordt nog volop gewerkt. Wij houden je op de hoogte via onze website en nieuwsbrief.