Week tegen Kindermishandeling

2019

 • di
  19
  nov

  Week tegen Kindermishandeling

  00:00 - zo 24 nov, 00:00
  Georganiseerd door: 
  Extern
  Interessant voor: 
  Leraren, Schoolleiders, Overig

Van 18 t/m 24 november 2019 is het de Week tegen Kindermishandeling. Centraal staan deze keer de ervaringen van professionals, ouders en kinderen die zich geconfronteerd zagen met kindermishandeling. In de verschillende activiteiten die plaatsvinden tijdens deze week, delen zij hun verhaal, ter inspiratie en lering voor anderen bij het aanpakken van dit complexe probleem.

Houd de website Weektegenkindermishandeling.nl in de gaten voor meer informatie over de week en een overzicht van de activiteiten die dit jaar worden georganiseerd.

Op 19 november vindt het symposium ‘De aandachtsfunctionaris maakt het verschil!’ plaats in Utrecht. Op dit symposium staat de rol van de aandachtsfunctionaris kindermishandeling binnen een organisatie centraal.

Zelf een activiteit organiseren? Meld je activiteit aan.

30 jaar Rechten van het Kind, 30 verhalen
Op 20 november 2019, tijdens de Week tegen Kindermishandeling, is het 30 jaar geleden dat het Internationaal Verdrag inzake de Rechten van het Kind is aangenomen door de Verenigde Naties. Daarom worden het komende jaar 30 persoonlijke verhalen gedeeld die een verschil hebben gemaakt in het leven (en werk) van professionals, ouders en kinderen die met kindermishandeling te maken kregen. Meer informatie hierover volgt via de website van de Week tegen Kindermishandeling. 

Trefwoorden: