Werkatelier anders organiseren

Het lerarentekort wordt steeds nijpender. ‘Anders organiseren’ wordt door het onderwijsveld als een van de meest kansrijke oplossingsrichtingen gezien hiervoor. Maar ‘anders organiseren’, hoe doe je dat nou echt?
 
Prof. Dr. Jan Riezebos (Rijksuniversiteit Groningen) is expert en onderzoeker op het gebied van onderwijslogistiek. In het werkatelier anders organiseren gaat u onder leiding van Jan Riezebos vanuit een logistieke bril kijken naar de schoolorganisatie. We bespreken de samenhang van onderwijsvisie, organisatie van het onderwijs en de taken en verantwoordelijkheden van personeel. Met deze inzichten kunt u een volgende stap zetten bij het anders organiseren.

PO-Raad en Kennisnet organiseren een serie werkateliers over het Anders Organiseren. Bent u ook benieuwd hoe uw organisatie een volgende stap kan zetten in het anders organiseren? Dan bent u van harte welkom in ons werkatelier Anders Organiseren.

Let op! Het aantal beschikbare plekken is beperkt, meld u dus snel aan.

Het programma start om 13.00 uur. Om 12.30 is er een inlooplunch. U kunt op het aanmeldformulier aangeven of u hier gebruik van wenst te maken.

Klik hier om u aan te melden

 

2018

 • do
  19
  apr

  Werkatelier anders organiseren

  10:00 - 16:00
  Utrecht
  Georganiseerd door: 
  PO-Raad
  Interessant voor: 
  Bestuurders, Bovenschoolse staf, Overig

  Locatie:

  Zaalverhuur 7
  Bollenhofsestraat 138a
  Utrecht
 • wo
  04
  jul

  Werkatelier anders organiseren

  12:30 - 15:30
  Amsterdam
  Georganiseerd door: 
  PO-Raad
  Interessant voor: 
  Bestuurders, Bovenschoolse staf, Overig

  Locatie:

  Level Eleven Amsterdam – Regardz
  Stationsplein 51-53
  1012 AB Amsterdam