WMS medezeggenschap congres

2015

 • wo
  11
  nov

  WMS medezeggenschap congres

  09:15 - 17:00
  Ede
  Georganiseerd door: 
  i.s.m. PO-Raad

  Locatie:

  De ReeHorst
  Bennekomseweg 24
  6717 LM Ede

Op woensdag 11 november 2015 vindt het negende WMS congres plaats en vanaf nu kunt u zich inschrijven! Dit jaar heeft het WMS congres als thema ‘Ambitie en versterking’. Het vindt plaats in het congrescentrum de ReeHorst in Ede.

De inhoudelijke organisatie van het congres is in handen van Stichting Onderwijsgeschillen samen met project Versterking medezeggenschap. Het congres biedt 47 verschillende workshops/presentaties/lezingen aan, verdeeld over drie ronden. In het workshopschema kunt u lezen wat voor soort bijeenkomst het is. Tijdens de plenaire opening is er een gastoptreden van George Parker. 

De workshops worden verzorgd door onder andere ouder- en leerlingorganisaties, vakorganisaties, sectorraden en samenwerkingsverbanden, maar dit jaar ook door andere organisaties, zoals de Commissie fusietoets in het onderwijs en de VOION.

Het programma is gericht op deskundigheidsbevordering, inhoudelijk en op het gebied van vaardigheden, versterking van medezeggenschap, en heeft ruime aandacht voor actuele thema’s.

Inschrijven

U kunt zich hier inschrijven (uitsluitend individueel). Deelnamekosten bedragen € 85,- per deelnemer, inclusief lunch.  Voor meer informatie kunt u terecht op infowms.nl.