Workshop over scenariomodel PO

Met het scenariomodel PO beschikt u over actuele prognoses, zodat uw school goed voorbereid is op de toekomst. Wilt u wegwijs gemaakt worden in de mogelijkheden van het model? Kom dan naar een van de workshops die het Arbeidsmarktplatform PO organiseert.

Prognoses

In de workshop ‘Scenariomodel PO’ hoort u welke mogelijkheden het scenariomodel biedt, welke informatie het de scholen en besturen oplevert en hoe u deze informatie kunt gebruiken. Zo zijn er niet alleen leerlingenprognoses beschikbaar, maar ook prognoses van de personele formatie en de bijbehorende kosten voor de komende jaren. Deze informatie is ook beschikbaar voor het speciaal basisonderwijs.

In de workshop gaat u zelf aan de slag met het prognosemodel aan de hand van een casus. Zo wordt duidelijk wat de verschillende uitkomsten betekenen voor het (strategisch) beleid van uw school of bestuur.

Waar en wanneer?

Woensdagmiddag 16 mei in Eindhoven van 13:30 tot 16:15. Deelname is gratis. Bij minimaal 10 deelnemers gaat de workshop door.

Voor wie?

Schoolleiders, P&O’ers of controllers die het scenariomodel PO willen gebruiken om strategisch personeelsbeleid op te zetten of die de mogelijkheden van het model willen verkennen.

Aanmelden

U kunt zich opgeven door een e-mail te sturen aan info@arbeidsmarktplatformpo.nl. Kijk voor meer informatie op de website van het Arbeidsmarktplatform PO.

2018

 • wo
  16
  mei

  Workshop over scenariomodel PO

  13:30 - 16:15
  Eindhoven
  Georganiseerd door: 
  Extern
  Interessant voor: 
  Bovenschoolse staf, Overig

  Locatie:

  nog niet bekend
  Eindhoven