Zesde Landelijke IKC-dag: Hoe halen we het beste uit ieder kind?

De Landelijke IKC-dag is in vijf jaar tijd een begrip geworden. Een dag om inhoudelijk gevoed te worden met het laatste nieuws en ontwikkelingen vanuit politiek, wetenschap en praktijk. Maar ook hét moment om handige contacten te leggen en samen met collega’s eens wat langer stil te staan bij de belangrijke vragen rond IKC-vorming. Kortom, een must voor iedereen die – in welk stadium en in welke rol dan ook- bezig is met de ontwikkeling van een kindcentrum.

Tijdens de zesde editie staat alles in het teken van de vraag ‘Hoe halen we het beste uit ieder kind?’ Een veelgehoorde slogan, die de organisatie graag met u wil afpellen tot de kern. Want: Wie zijn ‘we’? Wat is ‘het beste’? En waar begint en eindigt de verantwoordelijkheid van het kindcentrum als het gaat om gelijke kansen op ontwikkeling, gezondheid en geluk voor ieder kind?

Keynote van Luk Dewulf

Keynote speaker Luk Dewulf vertelt een inspirerend en motiverend verhaal over hoe talenten en resultaten hand in hand gaan. En, niet onbelangrijk, hij reikt de sleutels aan voor succes. Lees meer op de website van deze veelgevraagde spreker.

Daarnaast heeft u keuze uit verschillende deelsessies en heeft de organisatie een bijzondere afsluiting voor u in petto. 

Praktische info

Voor wie: Bestuurders, leidinggevenden en coördinatoren, professionals en stafmedewerkers uit de kinderopvang, peuterspeelzaalwerk, jeugdhulp, welzijn, onderwijs en gemeenten.

Organisator: Brancheorganisatie Kinderopvang, Branchevereniging Maatschappelijke Kinderopvang, EtuConsult, PO-Raad, Sociaal Werk Nederland en de VNG.

Wanneer: vrijdag 21 september 2018 van 10.00 – 15.00 uur

Waar: Hotel van der Valk Utrecht

Kosten: 140,00 euro

Programma en inschrijving: klik hier

Voor een indruk van de IKC-dag van vorig jaar, bekijk hier het impressieverslag. 

2018

 • vr
  21
  sep

  Zesde Landelijke IKC-dag: Hoe halen we het beste uit ieder kind?

  10:00 - 15:00
  Utrecht
  Georganiseerd door: 
  i.s.m. PO-Raad
  Interessant voor: 
  Bestuurders, Bovenschoolse staf, Overig

  Locatie:

  Van der Valk hotel
  Winthontlaan 4
  3526KV Utrecht

Trefwoorden: