Bijeenkomst

Kennisgroep Financiën 2023

12 oktober 2023
14:00 - 17:00

Cursus- en vergadercentrum Domstad
Koningsbergerstraat 9
3531 AJ Utrecht

Aanmelden
Organisator(s)
PO-Raad
Interessant voor
Bestuurders
Schoolleiders
Adviseurs
Overig

Tijdens deze bijeenkomst staan de actualiteiten en toekomstige ontwikkelingen centraal op het brede gebied van financieel management in het primair onderwijs. Tijdens de bijeenkomst van 12 oktober wordt in ieder geval ingegaan op het thema verwerking groot onderhoud in de jaarcijfers. Je kunt je nu al aanmelden voor de bijeenkomst. Helaas is het niet mogelijk om de bijeenkomst online te volgen.

De aanvangs- en eindtijd van de bijeenkomst op 12 oktober zijn verschoven naar naar 14.00 - 17.00 uur.

Vorige bijeenkomst

Download de presentatie van de kennisgroep financiën van 20 maart 2023.

Kennisgroep financiën

In 2023 wil de PO-Raad zeven kennisgroepen financiën organiseren: vijf digitaal en twee op een locatie centraal in het land. De kennisgroepen op locatie worden georganiseerd op maandag 20 maart 2023 en donderdag 12 oktober 2023, in de middag. De locatie zal centraal in het land liggen, goed bereikbaar met zowel OV als auto. In deze bijeenkomsten is het mogelijk om wat meer de diepte in te gaan. Daarbij is er ook voldoende ruimte voor ontmoeting en het leren van elkaar.

De kennisgroepen zijn vrij toegankelijk voor medewerkers van schoolorganisaties die zijn aangesloten bij de PO-Raad. En zijn bedoeld voor een ieder (bestuurders, schoolleiders, controllers, financieel stafmedewerkers, MR leden, leraren, intern toezicht, etc.) die uitvoeringsvragen heeft,  ten aanzien van de bekostiging en de bedrijfsvoering in het primair onderwijs.  

Zet ook de digitale bijeenkomsten van de kennisgroep financiën in je agenda.