Nieuws

Leo Kanner Onderwijsgroep wint BRAVO Bestuursbokaal 2020

De Leo Kanner Onderwijsgroep te Leiderdorp (PO) en het CITAVERDE College te Herten (VO) zijn uitgeroepen tot de winnaars van de BRAVO Bestuursbokaal 2020.  

Het is de 14e achtereenvolgende keer dat de Branchevereniging voor onderwijsbedrijfsvoering (BRAVO) de prijs voor het beste bestuursverslag in het primair- en voortgezet onderwijs uitreikt. Het bestuursverslag van Leo Kanner bevatte een goede reflectie op het afgelopen jaar en een heldere lay-out. En de beeldverhalen gaven een goed beeld van het bestuur.  

Naast de Leo Kanner Onderwijsgroep waren genomineerd: Lucas Onderwijs (Den Haag), Movare Onderwijsstichting (Kerkrade) (St Primair Onderwijs Peelraam (Mill).  

Format bestuursverslag

Schoolbesturen in het primair onderwijs kunnen gebruikmaken van het in november vernieuwde format dat helpt bij het schrijven van een bestuursverslag. Deze is beschikbaar in pdf, als Word-versie én in een online tool.  

Wil je je jaarverslag op een hoger plan tillen? Laat je inspireren door het verhaal van de BOM, dat zijn jaarverslag op z’n kop zette en nu acht keer zoveel lezers heeft.