Nieuws

Live te volgen: presentatie Sectorrapportage 2021 aan de Vaste Kamercommissie Onderwijs

Op donderdag 7 oktober presenteren de voorzitters van de PO-Raad en VO-raad de eerste editie van de sectorrapportage voor het po en het vo aan de Tweede Kamercommissie voor onderwijs. De presentatie is tussen 12:00 en 13:00 live te volgen. Daarna is de Sectorrapportage 2021 voor iedereen te bekijken.

De presentatie is op 7 oktober live te volgen via deze link.

De PO-Raad en VO-raad hebben de handen ineen geslagen om de belangrijkste en meest actuele informatie over het primair- en voortgezet onderwijs te verzamelen zodat iedereen kan zien waar we in ons onderwijs mee te maken hebben en gaan krijgen. ,,Al deze data geeft inzicht in hoe het primair onderwijs ervoor staat, brengt ontwikkelingen en uitdagingen in beeld en geeft stof tot nadenken”, vertelt voorzitter Freddy Weima in het voorwoord. ,,Hiervan kunnen we leren en beter het gesprek voeren met iedereen die het onderwijs ook wil verbeteren.”

Bekijk hier het voorwoord bij de Sectorrapportage 2021 door Freddy Weima.

 

De rapportage presenteert vanaf nu jaarlijks de laatste informatie over de belangrijkste thema’s voor het funderend onderwijs.

Benchmark en scholen op de kaart

De sectorrapportage maakt deel uit van het benchmarkprogramma PO&VO. Naast de sectorrapportage kunnen geïnteresseerden op Scholen op de kaart terecht voor informatie over individuele scholen en de Benchmark PO&VO biedt besturen de mogelijkheid om relevante vergelijkingen te maken op basis van betrouwbare data.

De Sectorrapportage 2021 vind je vanaf donderdag 7 oktober op www.poraad.nl/sectorrapportage.

lesobservatie

Onze professionals staan voor je klaar

Stel je vraag of zoek een opleiding

Contact met de Juridische Helpdesk

Heb je een juridisch vraag? Als lid van de PO-Raad kun je via de pagina van de Juridische helpdesk je vraag stellen op Mijn PO-Raad (na het inloggen in het ledenportaal).

Voor dringende vragen bel met 030 - 31 00 933. We zijn bereikbaar op werkdagen tussen 09.00 – 12.00 uur.

Helpdesk 2 mensen praten