Nieuws

Wat wil jij dit jaar leren of ontwikkelen?

Wil jij als beginnend bestuurder een vliegende start maken? Of als HR-medewerker bouwstenen krijgen voor een strategisch HR-beleid? Ook in 2022 organiseert de PO-Raad verschillende leergangen en andere professionaliseringsactiviteiten voor bestuurders, schoolleiders en stafmedewerkers. Het volledige overzicht vind je nu op www.samenslimmerpo.nl/professionaliseren

Welke activiteiten gaan binnenkort van start?

Leergang: Onderzoeksmatig Besturen 
Hoe stimuleer je het ontstaan van een onderzoekscultuur en het actief leren van elkaar? Als schoolbestuurder speel je een cruciale rol bij het faciliteren van ‘evidence-informed’ werken binnen jouw organisatie. Met deze vragen ga je aan de slag bij de leergang Onderzoeksmatig besturen. 
Start leergang: 15 februari 2022
Meer informatie 

Leergang: Beginnende bestuurders
Ben jij onlangs gestart als bestuurder in het primair onderwijs? In je nieuwe functie krijg je met tal van uitdagende vraagstukken te maken. Met deze leergang kom je snel op vlieghoogte.
Start leergang: 11 maart 2022
Meer informatie 

Leergang: Strategisch HR 
Strategisch HR-beleid is een krachtig instrument om onderwijskwaliteit te waarborgen en processen te verbeteren. In deze leergang voor bestuurders, schoolleiders en HR-adviseurs krijg je bouwstenen voor de gezamenlijke ontwikkeling van een effectief HR-beleid voor jouw organisatie.  
Start leergang: 17 maart 2022
Meer informatie

Innovatielab: schoolblijvers 
Goede leraren en ander onderwijspersoneel in je schoolteam houden, is belangrijk in een tijd van grote personeelstekorten. Hoe kan het doorlopen van een innovatiecyclus jou hierbij helpen? In het 'Innovatielab: schoolblijvers' ga je met een diverse collega’s uit het onderwijs op zoek naar kansen en ideeën én ervaar je de kracht van samen innoveren. 
Start Innovatielab: 10 februari 2022 
Meer informatie

Intervisie voor bestuurders 
In een kleine groep van maximaal 8 bestuurders ontwikkel en leer je over je eigen leiderschap, onder professionele begeleiding, op basis van casussen uit je eigen praktijk.  
Informatiebijeenkomst: 16 februari 2022
Start Intervisie: 15 maart 2022 
Meer informatie

Daarnaast kun je gebruik blijven maken van het professionaliseringsaanbod van:
Goed worden, Goed blijven (+)
Bestuurlijke visitatie


Uiteraard houden we de corona-maatregelen in de gaten. Indien nodig worden fysieke ontmoetingen aangepast naar online bijeenkomsten. 

Meer weten of deelnemen?

Op www.samenslimmerpo.nl/professionaliseren vind je meer informatie over de verschillende activiteiten en de mogelijkheid om je direct in te schrijven. 

Leraren op training

Onze professionals staan voor je klaar

Stel je vraag of zoek een opleiding

Contact met de Juridische Helpdesk

Heb je een juridisch vraag? Als lid van de PO-Raad kun je via de pagina van de Juridische helpdesk je vraag stellen op Mijn PO-Raad (na het inloggen in het ledenportaal).

Voor dringende vragen bel met 030 - 31 00 933. We zijn bereikbaar op werkdagen tussen 09.00 – 12.00 uur.

Helpdesk 2 mensen praten