Nieuws

Protocol voortgezet speciaal onderwijs is aangepast

Het protocol voor het voortgezet speciaal onderwijs is aangepast. Dit protocol is gebaseerd op de RIVM-richtlijnen en op het advies van de Rijksoverheid van 28 september 2020 met betrekking tot het dragen van een (niet chirurgisch) mondneuskapje in het voortgezet (speciaal) onderwijs. Het nieuwe protocol is weer te vinden op weeropschool.nl.

Het kabinet heeft tevens alle sectoren opgeroepen om de hygiënemaatregelen en de afstandsregels nogmaals onder de aandacht te brengen. De PO-Raad heeft hiervoor twee infographics laten maken. De infographics bevatten een samenvatting van de belangrijkste regels. Het naleven van deze regels leverde in het voorjaar een belangrijke bijdrage in de aanpak van COVID-19. Download hier de infographic voor scholen voor basis-, speciaal basis- en spciaal onderwijs. Download hier de infographic voor scholen voor voortgezet speciaal onderwijs.

 

Infographic afstand en hygiene voor
basis-, speciaal basis- en speciaal onderwijs (links) en voorgezet speciaal onderwijs (rechts)

Onze professionals staan voor je klaar

Stel je vraag of zoek een opleiding

Contact met de Juridische Helpdesk

Heb je een juridisch vraag? Als lid van de PO-Raad kun je via de pagina van de Juridische helpdesk je vraag stellen op Mijn PO-Raad (na het inloggen in het ledenportaal).

Voor dringende vragen bel met 030 - 31 00 933. We zijn bereikbaar op werkdagen tussen 09.00 – 12.00 en 14.00 – 16.00 uur.

Helpdesk 2 mensen praten