Nieuws

Vlag kan uit voor examenleerlingen voortgezet speciaal onderwijs

De eerste staatsexamenkandidaten in de regio Noord zijn geslaagd en daarmee starten we de feestelijke vlag-estafette voor examenleerlingen in het voortgezet speciaal onderwijs (vso). De komende weken horen examenkandidaten vso in andere regio’s of ze geslaagd zijn en kan ook daar de vlag uit.

In het reguliere voortgezet onderwijs horen leerlingen in juni of ze geslaagd of gezakt zijn, maar in het vso doen leerlingen staatsexamens waarbij er in de zomer mondelinge examens worden afgenomen. Als ze daarvoor geslaagd zijn ontvangen zij een vo-diploma of deelcertificaten als ze examen hebben afgelegd in een specifiek vak.

De PO-Raad wil de leerlingen in het vso die hun diploma of certificaat hebben gehaald van harte feliciteren. We wensen de leerlingen die nog mondelinge examens moeten afleggen veel succes. We hopen dat bij jullie de vlag ook snel uit kan!

Onze professionals staan voor je klaar

Stel je vraag of zoek een opleiding

Contact met de Juridische Helpdesk

Heb je een juridisch vraag? Als lid van de PO-Raad kun je via de pagina van de Juridische helpdesk je vraag stellen op Mijn PO-Raad (na het inloggen in het ledenportaal).

Voor dringende vragen bel met 030 - 31 00 933. We zijn bereikbaar op werkdagen tussen 09.00 – 12.00 en 14.00 – 16.00 uur.

Helpdesk 2 mensen praten