Nieuws

Studiereis Zweden: leidinggeven aan vluchtelingenonderwijs

De Nederlandse School voor Onderwijsmanagement (NSO) organiseert daarom van 6 tot 11 november een studiereis voor schoolleiders naar Malmö en Stockholm om te leren van hun Zweedse collega's. De PO-Raad heeft meegedacht over de invulling van het programma.

Zweden is een land met veel ervaring in het organiseren van onderwijs aan vluchtelingenkinderen. Schoolleiders spelen daar een belangrijke rol als spil in de lokale aanpak. De Nederlandse School voor Onderwijsmanagement (NSO) organiseert daarom van 6 tot 11 november een studiereis naar Malmö en Stockholm om te leren Zweedse schoolleiders. Het programma is bedoeld voor Nederlandse schoolleiders in zowel basis- als middelbaar onderwijs, die in Nederland actief betrokken zijn bij het vormgeven aan vluchtelingenonderwijs.

Meer informatie over de reis vindt u hier.

Onze professionals staan voor je klaar

Stel je vraag of zoek een opleiding

Contact met de Juridische Helpdesk

Heb je een juridisch vraag? Als lid van de PO-Raad kun je via de pagina van de Juridische helpdesk je vraag stellen op Mijn PO-Raad (na het inloggen in het ledenportaal).

Voor dringende vragen bel met 030 - 31 00 933. We zijn bereikbaar op werkdagen tussen 09.00 – 12.00 en 14.00 – 16.00 uur.

Helpdesk 2 mensen praten